Bistro Florentýna

Pay For Essay Australia

Banks that are genuine! As of 2012, Tom Hanks’ films have made over USD 4.2 million exclusively inside the Usa, in addition to over USD 8.5 billion worldwide, producing him one of many many bankable box office personalities in Hollywood.With a career …

Argumentative Essays To Buy

Not simply argumentative essays to buy has it assisted my budget, however argumentative essays to buy not visiting restaurants has aided my waist also. Another approach that I like to truly save income is argumentative essays to buy always to conserve …


Pay For Essay Australia

Banks that are genuine! As of 2012, Tom Hanks’ films have made over USD 4.2 million exclusively inside the Usa, in addition to over USD 8.5 billion worldwide, producing him one of many many bankable box office personalities in Hollywood.With a career …

Argumentative Essays To Buy

Not simply argumentative essays to buy has it assisted my budget, however argumentative essays to buy not visiting restaurants has aided my waist also. Another approach that I like to truly save income is argumentative essays to buy always to conserve …


Máte chuť na nové články?

Na web florentyna.cz už nějakou dobu nepřispívám, nechávám ho tu pro brouzdání v archivech, protože je zde spousta dobrých receptů a rad. Pokud máte chuť na nové texty ode mě, dovolím si vás nasměrovat na web Kuchařky pro dceru , kde najdete každý …

Fotovzpomínka na Foodparade 2012

Všechny jídelní festivaly to v téhle zemi mají těžké. Musí se vypořádat s něčím, co už tu nějakou dobu je, funguje a má své zapřísáhlé fanoušky, pořadatele a odpůrce. Musí přesvědčit restaurace, aby neposlouchaly zákulisní informace z jiných …


Obohaťte svět o jablečný recept

Nějak se to stalo (vlastně ne nějak, zavolala mi Šárka Sedláčková ze sdružení Archetyp) a já jsem členem jablečné poroty, kterážto bude vybírat ten nejlepší jablečný recept široko daleko. Sezóna jablek začala, takže jednou se taková soutěž objevit …

Dýňová rozcvička II.

Na dnešní dýňový recept se ze všech nejroztodivnějších dýní hodí především dýně muškátová, která má hruškovitý tvar, jemně oranžovou tvrdou slupku, sytě oranžovou dužinu, nasládlou chuť s oříškovými tóny a poměrně vysoký obsah škrobu. Díky všem těmto …


30 dní do Vánoc – část IV. (toulavá)

Snad pro jejich důstojnou atmosféru, snad pro nekončící šíři nabídky, snad pro sentiment k místu svého bývalého bydliště – výsledkem je, že miluji vánoční trhy ve Vídni a nedovedu si bez nich představit řádně prožitý čas adventní. Pokud jste ochotni …

30 dní do Vánoc – část III. (přípravná polévková)

Neznám rybí polívku, při jejíž přípravě byste nepoužili a nezašpinili polovinu kuchyňského inventáře. Když vařím rybí vývar a z něj něco teplého do polévkového talíře, zaplním celou myčku. Pokud tahle přístrojová výpomoc zrovna nestávkuje, tak mi to …


30 dní do Vánoc – část II. (punčová s věncem)

„Řekla Káča Bárce – nechme toho tance!“ Ať už si svatá Kateřina se svatou Barborou povídaly cokoli, dvě věci jsou jisté: svátek svaté Kateřiny patřil ženám a znamenal konec zábav a povyražení na dlouhou dobu. Ženy na tento svátek povážlivě napekly, …

30 dní do Vánoc – část I. (svařáková)

Vánoce se sice dají za jeden den prožít, ale nedají se za jeden den připravit, aniž byste se zároveň nepřipravili o prožitek z toho jednoho dne. Nepatřím k těm, kteří mají vánoční dárky nakoupené koncem léta, radují se z první říjnové vánoční ozdoby v …


Dostaveníčko #2: Krémová květáková polévka

Co má květák společného s Ludvíkem XV.? Oba měli vztah ke komtese Du Barry. Jídla s malými růžičkami květáku jsou totiž a kupodivu nazvaná Du Barry na její počest. Proto i z obyčejného květáku můžete vytvořit vznešenou polévku Créme ou Velouté Du …

Silvestrovské menu

Hledáte místo, kde oslavit konec roku a přivítat začátek nového? Přesně pro takovou příležitost nabízíme čtyřchodové menu, završené půlnočním přípitkem a popůlnočním tradičním novoročním jídlem - čočkou. Přijďte si letošní Silvestr užít k nám!


Bistro Florentýna vám přeje vydařené a chutné Vánoce!

Nechť jsou vaše dárky vytoužené, zasloužené a některé i jedlé, nechť je vaše štědrovečerní ryba správně propečená, salát dobře uleželý a nejlepší na světě a kosti nechť zůstanou pouze na talíři. Děkujeme vám za dosavadní přízeň a těšíme se na vás opět …

Štědrovečerní večeře s sebou

Je úplně jedno, z jakého důvodu nechcete večer na Štědrý den vařit - možná nemáte čas, sílu, zkušenost nebo ten správný recept po babičce, možná si chcete den užít mimo kuchyň. Rádi uvaříme vše za vás nebo vám připravíme s sebou polotovary.


Polední menu úterý 21.12.2010

polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Polévka Kapustová polévka 25,- Hit Hovězí guláš, houskový knedlík, cibulka 78,- Lehké jídlo Plátky pečeného roštěnce, směs listových salátů s šalotkovým dresinkem, bageta 88,- Denní talíř Čočka na kyselo, uzené …

Polední menu pondělí 20.12.2010

polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Polévka Uzená s kroupami 25,- Hit Smažený hermelín nebo smažený eidam, vařené brambory, tatarka 78,- Těstoviny Pasta Carbonara (se slaninou, smetanou, vejci a parmazánem) 78.- Ryba Pstruh na kmíně, bramborová …


Pomerančový punč, na který se zapomnělo

Od včerejška nabízíme pro zahřátí také poctivý pomerančový punč podle receptu z roku 1900. Pokud to k nám máte trochu z ruky a přesto byste ho chtěli ochutnat, zde je recept.

Bistro v Hospodářských novinách

Bistro Florentýna už má první zmínky v tisku. Hospodářské noviny o Bistru Florentýna zveřejnily recenzi Petry Pospěchové. Jak jsme dopadli? Na rozjezd to opravdu není špatné :)


Polední menu pátek 17.12.2010

Lipton ice tea broskev k hlavnímu jídlu pouze 10,- Kč polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Polévka Gulášová polévka 25,- Lehké jídlo Plátky pečeného roštěnce, směs listových salátů s šalotkovým dresinkem, bageta, domácí chipsy 88,- Ryba Grilované …

Polední menu čtvrtek 16.12.2010

polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Lipton ice tea broskev k hlavnímu jídlu pouze 10,- Kč Polévka Rajčatová polévka s rýží 25,- Hit Spätzle s kuřecím masem, slaninou a kapustou 78,- Lehké jídlo César salát s parmezánem a krutóny, opečená bageta …


Polední menu středa 15.12.2010

polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Polévka Brokolicový krém s krutony 25,- Hit Kuřecí wok se zeleninou a dušenou jasmínovou rýží 78,- Ryba Závitky z pangasiuse (sumečka žraločího) se zeleninkou a bramborovou kaší 88,- Těstoviny Těstoviny se …

Polední menu úterý 14.12.2010

polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Polévka Fazolová s klobásou 25,- Hit Čevapčiči, vařený brambor, hořčice 78,- Lehké jídlo Smažené nugety z nivy, pikantní majonézová zálivka, směs listových salátů 78,- Denní talíř Pečená krkovice, špekový …


Polední menu pondělí 13.12.2010

polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Polévka Kuřecí vývar s kapáním a zeleninou 25,- Hit Bůčková roláda s uzeninou a kapustou, jasmínová rýže 88,- Lehké jídlo Pečené kuřecí paličky podávané na míchaném listovém salátu, opečená bageta 78.- Ryba …

Polední menu pátek 10.12.2010

polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Polévka Květáková 25,- Lehké jídlo Uzený losos, směs listových salátů s medovo-hořčičným dresinkem, bageta 78,- Těstoviny Lasagne se špenátem 78,- Hit Kuřecí špíz s oříškovou omáčkou, dušená jasmínová rýže 88,- …


Polední menu čtvrtek 9.12.2010

polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Polévka Čočková polévka s uzeným masem 25,- Hit Smažený hermelín, vařené brambory, domácí tatarská omáčka 78,- Lehké jídlo Krevety s míchaným listovým salátem a rajčaty 88,- Denní talíř Vepřová plec po cikánsku, …

Polední menu středa 8.12.2010

polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Polévka Pórková polévka s vejcem 25,- Hit Pečená 1/4 jarního kuřátka, žemlová nádivka, šťouchané brambory 78,- Lehké jídlo Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou 78,- Ryba Pečený filet z kapra, tomatová omáčka, …


Sleva 50 % na jídlo u nás – pouze dnes a zítra na Primasleva.cz

Pouze 290 Kč za veškeré jídlo v hodnotě 500 Kč plus 2 sklenky vína nebo 2 nealkoholické nápoje v u nás v restauraci s 50% primaslevou!

Polední menu úterý 7.12.2010

polévka k hlavnímu jídlu pouze za 7,-Kč Polévka Zelná polévka s klobásou 25,- Hit Smažený kuřecí stehenní řízek, bramborový salát 88,- Lehké jídlo Vepřové rizoto se zeleninou sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka 78,- Denní talíř Kuřecí steak se …


Jste zde: ~ Apetitus.cz ~ Seznam zdrojů ~ Bistro Florentýna

Informace o zdroji

Vraž do toho kopu lásky

Domovská stránka
http://blog.florentyna.cz

RSS export
http://blog.florentyna.cz/feed/

Systémové informace

ID: 7

Jmenné ID: florentyna

Články ručně přidává správce systému: NE

Články jsou schvalovány správcem: NE

Titulek zdroje stahován z RSS exportu: ANO

RSS export je lineární: ANO

Kontrola aktuálnosti proběhla: 31. října 2017 22:16

Návratový kód: HTTP 404

RSS export naposledy zpracován: 17. září 2015 12:46

Kontrola aktuálnosti naplánována na: dnes 06:31